Vakbeurs Fruit Logistica verplaatst naar april 2022

De vakbeurs Fruit Logistica in Berlijn is in verband met corona verplaatst van begin februari naar 5-7 april 2022. De andere Berlijnse beurs, de Internationale Grüne Woche is helemaal afgeblazen. De organisaties nemen deze stap door de toename van het aantal coronabesmettingen in veel Europese landen.

Vakbeurs+Fruit+Logistica+verplaatst+naar+april+2022
© Dirk Hol

De organisatie van Fruit Logistica heeft besloten de vakbeurs uit te stellen tot na de vierde coronagolf. 'Wij verwachten dat de Corona-situatie pas in de loop van februari zal verminderen als gevolg van de genomen tegenmaatregelen. De nieuwe datum opent de mogelijkheid voor een Fruit Logistica die de moeite waard is voor internationale gasten en exposanten', verklaart projectleider Kai Mangelberger het besluit.

Met exposanten uit meer dan 80 landen vertegenwoordigd Fruit Logistica vrijwel de gehele wereldwijde waardeketen van de groente- en fruitsector vertegenwoordigen. Verleden jaar werd de beurs verplaatst van februari naar mei.


Grüne Woche

De internationale Grüne Woche die van 21 tot 30 januari in Berlijn zou plaatsvinden, gaat voor het tweede jaar op rij niet door. Een deel van de geplande congressen tijdens de Grüne Woche wordt vervangen door digitale bijeenkomsten. Zo zal het Global Forum for Food and Agriculture met 2.000 internationale deelnemers online worden gehouden, laat het Duitse ministerie van Landbouw weten.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  8° / 3°
  60 %
 • Maandag
  9° / 4°
  40 %
 • Dinsdag
  8° / 1°
  15 %
Meer weer