Fruit Logistica verschuift naar mei 2021 en past concept aan

Fruit Logistica in de Duitse hoofdstad Berlijn wordt verplaatst naar 18 tot 20 mei 2021 en vindt plaats als speciale editie.

Fruit+Logistica+verschuift+naar+mei+2021+en+past+concept+aan
© Twan Wiermans

Met de titel 'Meet on site. Connect online' richt het aangepaste concept zich op zakelijke bijeenkomsten en kant-en-klare beurspakketten om de flexibiliteit en zakelijke kansen van exposanten te maximaliseren.

'Covid-19 confronteert ons met uitdagingen die niemand van ons kan voorkomen. Dus hebben we ons afgevraagd wat onze klanten nodig hebben en wat de factoren zijn die we voor hen kunnen controleren', verklaart Madlen Miserius, productmanager bij Fruit Logistica. 'Onze aanpak is om klanten in staat te stellen hun risico's beter te beheren en hun zakelijke kansen te vergroten. Dit is het leidende principe van Fruit Logistica Special Edition 2021 in Berlijn.'


Zakelijke kansen

Met het evenement dat in mei wordt gehouden, is het waarschijnlijker dat een groter aantal inkopers uit grote delen van de wereld aanwezig kan zijn, waardoor de zakelijke kansen bij Fruit Logistica Special Edition 2021 verder toenemen. Digitale elementen, waaronder vergaderfuncties en het uitzenden van het conferentieprogramma, bieden extra oplossingen om deel te nemen en zich te verbinden.

Het aangepaste concept op basis van kant-en-klare beurspakketten reduceert de investering en doorlooptijd voor exposanten aanzienlijk. Zij kunnen een pakket kiezen voor drie vooraf vastgestelde standoppervlakten. De pakketten bestaan uit de standruimte, de standbouw en een sterke internetverbinding.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  17° / 11°
  50 %
 • Woensdag
  18° / 8°
  20 %
 • Donderdag
  19° / 11°
  20 %
Meer weer