Agrico present op Fruit Logistica

Agrico nam van woensdag 8 tot en met vrijdag 10 februari deel aan de Fruit Logistica in Berlijn.

Agrico+present+op+Fruit+Logistica
© Agrico


De coöperatie zette tijdens de beurs in op het tonen van haar vermogen om bij te dragen aan natuurlijke groei van haar afnemers. 'Door continu te investeren in rasontwikkeling op het eigen Researchcentrum ontwikkelen wij een breed en volwassen rassenpakket', geeft algemeen directeur Jan van Hoogen aan.

Tijdens de beurs zette Agrico twee rassen in de schijnwerpers. 'Arizona is een sterke consumptieaardappel met zeer goede opbrengsten. Het is geschikt voor een brede markt vanwege haar groeikracht onder alle verschillende klimaten. Ranomi heeft met Duitsland en andere Oost-Europese landen een bestemming dichter bij huis.'

Staking

Van Hoogen kijkt tevreden terug. 'De beurs startte voor ons trager dan andere jaren wegens de staking op de Berlijnse luchthavens tijdens de eerste beursdag.'

Gelukkig werd dit opgevangen door de tweede en derde dag, geeft hij aan. 'Vooral onze cocktailparty met een demonstratie van professionele shakers trok veel belangstellenden. Al met al hebben we weer goed aan afnemers kunnen tonen wat Agrico hen te bieden heeft.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  3° / 2°
  85 %
 • Woensdag
  6° / 1°
  85 %
 • Donderdag
  5° / 0°
  20 %
Meer weer