Middenaflegharken van Kuhn halfgedragen en grote breedte

De Kuhn GA 8731+- en 9531+-middenaflegharken maken het assortiment halfgedragen harken met middenafleg van deze fabrikant compleet. Ze zijn eenvoudig, robuust en comfortabel.

Middenaflegharken+van+Kuhn+halfgedragen+en+grote+breedte
© Kuhn

Met de modellen GA 8731+ en GA 9531+ blijft Kuhn zijn assortiment halfgedragen harken met 'grote breedte' en midden afleg verder ontwikkelen. Deze harken hebben een werkbreedte van 7,70 tot 9,30 meter. Deze modellen zijn ontworpen voor intensief gebruik en zijn bijzonder geschikt voor loonwerkers. Dat geldt ook voor middelgrote en grote landbouwbedrijven die maximale capaciteit willen van de vervolgbewerking.

Denk aan balenpersen, oprapen of hakselen. De zwadbreedte is instelbaar van 1,40 tot 2,30 meter en kan daarom voor balenpersen, opraapwagens en hakselaars worden gebruikt. De juiste zwadbreedte is vanuit de cabine in te stellen.


Eenvoudige aanpassingen

Verder beschikken deze middenaflegharken onder andere over rotoraandrijving met een dubbele reductie, goede bodemaanpassing dankzij de 3D-ophanging van de rotor en rotorarmen die zorgen voor schone zwaden en eenvoudige aanpassingen van de werk- of zwadbreedte en de harkhoogte.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  14° / 6°
  10 %
 • Maandag
  10° / 6°
  10 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  50 %
Meer weer