Deutz-Fahr vernieuwt 6 TTV-serie

Deutz-Fahr heeft de 6 TTV-serie vernieuwd. Er zijn vier modellen met vermogens van 192 pk (6190 TTV) tot 230 pk (6230 TTV HD). De zescilindermotoren leveren een maximum koppel van 970 Nm en hebben de verversingstermijn nu op duizend uur liggen.

Deutz%2DFahr+vernieuwt+6+TTV%2Dserie
© Deutz-Fahr

Net als op de grotere 7- en 8-serie van Deutz-Fahr is nu ook op deze 6-serie de MaxiVision 2-cabine gemonteerd. De trekker is compleet uit te voeren met SFS Smart Farming Solutions. Zo is er naar wens telemetrie, TIM en kan hij zonder tussenkomst van de bestuurder automatisch keren op de kopakker met het Auto-Turn systeem.

Via het Xtend-systeem is de bediening van de trekkerterminal (iMonitor) over te nemen op een draadloos scherm buiten de trekker. Zo is staand naast de trekker een machine-instelling via de isobusbediening mogelijk. Bijzonder is de traploze TTV-transmissie met zijn topsnelheid van 60 kilometer per uur die wordt gehaald bij slechts 1.800 toeren per minuut. 40 kilometer per uur wordt al bij 1.200 toeren gehaald. Er zijn verschillende keuzes in de hydrauliekuitvoering.

Het loadsensingsysteem heeft een pompopbrengst tot 210 liter per minuut en er mag 90 liter onttrokken worden uit de achterbrug. De fronthef beurt 5.450 kilo en achter tilt de trekker tot maximaal 10 ton. De olie van de hydrauliek en transmissie moet om de tweeduizend uur worden ververst.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
 • Donderdag
  5° / 2°
  5 %
Meer weer