Deutz+en+SDF+breiden+strategisch+partnerschap+uit
Nieuws
© Deutz-Fahr

Deutz en SDF breiden strategisch partnerschap uit

Deutz en landbouwmachinefabrikant SDF gaan een langetermijnleveringsovereenkomst aan voor een breed scala aan motoren. Die levert naar verwachting een jaarlijkse omzet van tientallen miljoenen euro's op.

Deutz en SDF zijn verbonden door een lange gemeenschappelijke geschiedenis en kijken terug op een zakelijk partnerschap. Dat begon aan het einde van de jaren 80. Die verbondenheid was voor beide bedrijven reden hun samenwerking te vernieuwen met een langetermijnleveringsovereenkomst. Die beperkt zich niet tot de levering van motoren, maar richt zich ook op een toename van serviceactiviteiten tussen beide bedrijven.

De leveringsovereenkomst betreft zowel kleine als grote motoren van minder en meer dan 4 liter. SDF gaat in 2021 niet alleen de Deutz TCD 4.1-, 6.1- en 7.8-motoren leveren, maar introduceert tevens een compleet nieuw trekkerassortiment met de EU Stage V-conforme Deutz TCD 3.6-motor.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  22° / 11°
  10 %
 • Zondag
  23° / 13°
  50 %
 • Maandag
  20° / 15°
  50 %
Meer weer