Deutz%2DFahr+5D+TTV+veelzijdig+en+met+inhoud
Nieuws
© Deutz-Fahr

Deutz-Fahr 5D TTV veelzijdig en met inhoud

De 5D TTV-serie is de nieuwste multifunctionele trekker van Deutz-Fahr. De utiliteitstrekker heeft veel technologische inhoud en is veelzijdig.

De 5D TTV-serie heeft moderne FARMotion-motoren, die bekend staan om het lage brandstofverbruik. De versies met 90 en 100 pk zijn verkrijgbaar met een 3- of 4-cilindermotor, terwijl het topmodel 5110.4 TTV is uitgerust met een 4-cilindermotor die een maximaal vermogen van 113 pk en een maximaal koppel van 435 Nm levert.

De naleving van de emissienormen van fase IIIB wordt bereikt met een DOC-katalysator die onderhoudsvrij is en geen dure periodieke regeneratiecycli nodig heeft. Bovendien heeft de trekker geen AdBlue-additief nodig.

De continu variabele TTV-transmissie is volledig in eigen huis ontworpen en ontwikkeld. Dankzij zijn innovatieve structuur bereikt de nieuwe TTV-transmissie onder bepaalde omstandigheden tot 100 procent mechanisch vermogen. Een maximumsnelheid van 40 kilometer per uur kan worden bereikt met een motortoerental van slechts 1.730 toeren per minuut.


Aftakas

De nieuwe 5D TTV wordt standaard geleverd met drie aftakassnelheden (540/540E/1000) met een verwisselbare as. De proportionele elektrohydraulische inschakeling van de aftakas kan worden bediend met een knop op de MaxCom-armsteun of buiten de cabine met externe knoppen.

De standaard hefinrichting heeft een maximaal hefvermogen van 4.310 kilo en is standaard voorzien van een elektronische bediening, inclusief een dansonderdrukking. De optionele fronthef bereikt een hefvermogen van 2.880 kilo. Als optie zijn ook de frontaftakas en een gesynchroniseerde achteraftakas leverbaar.


Comfortip-wendakkermanagement

De 5D TTV-serie heeft compacte afmetingen en veel innovatieve opties. De trekker is standaard uitgerust met een Comfortip-wendakkermanagement, dat de verschillende taken automatiseert.

Als optie kan de 5D TTV worden uitgerust met Isobus, stuurgeleidingssystemen met sectiecontrole met maximaal tweehonderd secties, een iMonitor3 en ingebouwde CFS-functionaliteiten. Met een breed scala aan elektrische hulpaansluitingen binnen en buiten de cabine is de nieuwe 5D TTV klaar om elektrische schakelingen of apparaten toe te voegen.


Compacte hefinrichting

Zijn grote veelzijdigheid wordt nog versterkt door de mogelijkheid om de 5D TTV uit te rusten met een compacte hefinrichting achteraan die het mogelijk maakt om, een breedte van slechts 1,75 meter te bereiken, perfect voor rijencultuur, smalle doorgangen en wegen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  24° / 13°
  50 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
Meer weer