Deutz-Fahr voorziet 5D Keyline-serie van betere techniek

Deutz-Fahr heeft de 5D Keyline-serie verder ontwikkeld. De vier modellen met een vermogen tussen 65 en 102 pk bieden een betere technologie en uitrusting.

Deutz%2DFahr+voorziet+5D+Keyline%2Dserie+van+betere+techniek
© Deutz-Fahr

De 5D Keyline-serie is door Deutz-Fahr op het nieuwste emissieniveau V gebracht. Hierdoor zijn deze modellen nog milieuvriendelijker en dankzij verdere ontwikkeling nog krachtiger. De 5D Keyline-serie is ontworpen voor landbouwbedrijven, de groensector en de particuliere sector.

De nieuwe FARMotion 35 3-cilindermotoren hebben volgens Deutz-Fahr een uitstekende vermogensafgifte bij een laag brandstofverbruik en efficiënte brandstofbenutting. Om te voldoen aan de nieuwste emissienorm V, zijn zowel de modellen 5070 als 5080 uitgerust met DPF. De twee grotere modellen, de 5090 en 5100, beschikken over DPF- en SCR-technologie.


Transmissie

De nieuwe modellen zijn uitgerust met een mechanische omkeerinrichting. Er zijn twee versies om uit te kiezen: transmissie met 15+15 of 30+15 versnellingen met minireductor. Beide transmissies halen een maximumsnelheid van 40 kilometer per uur bij een laag economisch toerental.

Op de grootst mogelijke banden (480/70 R30) is voor 40 kilometer per uur een motortoerental van slechts 1.800 omwentelingen per minuut nodig. Hierdoor wordt niet alleen brandstof bespaard, maar worden ook de geluidsemissies nog verder verlaagd. De brandstoftank van 90 liter geeft een lange inzetbaarheid zonder te hoeven stoppen om te tanken. De twee grootste modellen van de serie hebben ook een AdBlue-tank van 12 liter.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  22° / 12°
  50 %
 • Zondag
  20° / 11°
  60 %
 • Maandag
  20° / 11°
  50 %
Meer weer