Krone komt met merkonafhankelijk datamanagementsysteem

Het Duitse Krone gaat zijn SmartConnect-telemetriesysteem uitbreiden met een datamanagementpakket. Onder de naam Krone Smart Telematics kunnen er nu meer gedetailleerde machinegegevens worden uitgewisseld onder verschillende merken.

Krone+komt+met+merkonafhankelijk+datamanagementsysteem
© Krone

Het data managementsysteem is twee jaar lang gratis te gebruiken en te testen door boeren en loonwerkers. Krone Smart Telematics is onderdeel van het klantenportaal mykrone.green. Hier zijn de machines realtime te volgen. En er zijn gegevens op te vragen, zoals de historie van de uitgevoerde werkzaamheden.

Via een koppeling met het merkonafhankelijke Agrirouter kan deze gegevensuitwisseling ook met andere merken en aanbieders plaatsvinden. Er zijn koppelingen met diverse dataformaten en softwaresystemen mogelijk. Via het telemetriesysteem van Krone is op verschillende niveaus te werken. Dat begint bij het eenvoudig monitoren van machines tot aan uitgebreide precisielandbouwtoepassingen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  28° / 19°
  35 %
 • Dinsdag
  27° / 16°
  20 %
 • Woensdag
  26° / 18°
  70 %
Meer weer