Groeiend Arla Foods zoekt leden-melkveehouders

Met het oog op de aanhoudende groei is Arla Foods Nederland op zoek naar leden-melkveehouders die weidemelk aan de zuivelcoöperatie kunnen leveren.

Groeiend+Arla+Foods+zoekt+leden%2Dmelkveehouders
© Arla Foods

'Arla Foods zet in 2022 en de jaren daarna in op een verdere groei van haar strategische merken, waaronder Arla biologisch, Melkunie Protein en Melkunie Breaker. We verwachten dat we de komende jaren blijven groeien en hebben dus meer melk nodig. Daarom gaan we nieuwe leden-melkveehouders werven,' zegt Mark Boot, managing director van Arla Foods Nederland, België en Frankrijk.'

Geïnteresseerde melkveehouders kunnen zich melden bij Arla Nederland. Na een oriënterend gesprek toetst de zuivelcoöperatie welke bedrijven in aanmerking komen om lid te worden. Een woordvoerder van Arla kon nog niet zeggen hoeveel melk er de komende tijd extra nodig is, hier heeft de coöperatie onvoldoende zicht op. Ook is nog onduidelijk wat, naast weidemelk, eventueel aanvullende eisen zijn. Dat wordt begin volgende week bekend.

Wel meldt ze dat, zodra Arla denkt voldoende nieuwe leden te hebben, wordt gestopt met de werving.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  22° / 15°
  50 %
 • Woensdag
  23° / 13°
  20 %
 • Donderdag
  25° / 14°
  20 %
Meer weer