Tineke+de+Vries+in+raad+van+toezicht+NCM
Nieuws
© LTO Noord

Tineke de Vries in raad van toezicht NCM

De raad van toezicht van Nederlands Centrum Mestverwaarding (NCM) heeft Tineke de Vries benoemd als lid. Ze vervangt Claude van Dongen. Hij heeft aangegeven zich op de ontwikkeling van zijn melkvee- en sierheesterbedrijf te willen focussen.

De Vries (54) heeft met haar man en twee zonen een akkerbouwbedrijf in het Friese Hallum. Bij LTO Nederland en bij LTO Noord regio Noord is zij portefeuillehouder Bodem & Water. Verder is ze voorzitter van The Potato Valley, een netwerk van het agrarisch bedrijfsleven, onderwijs en onderzoek voor de belangrijke pootaardappelensector in Noord-Nederland. De benoeming heeft plaatsgevonden na een voordracht door LTO Nederland.

Weer

 • Zondag
  14° / 7°
  20 %
 • Maandag
  16° / 7°
  40 %
 • Dinsdag
  18° / 14°
  60 %
Meer weer