Tineke de Vries in raad van toezicht NCM

De raad van toezicht van Nederlands Centrum Mestverwaarding (NCM) heeft Tineke de Vries benoemd als lid. Ze vervangt Claude van Dongen. Hij heeft aangegeven zich op de ontwikkeling van zijn melkvee- en sierheesterbedrijf te willen focussen.

Tineke+de+Vries+in+raad+van+toezicht+NCM
© LTO Noord

De Vries (54) heeft met haar man en twee zonen een akkerbouwbedrijf in het Friese Hallum. Bij LTO Nederland en bij LTO Noord regio Noord is zij portefeuillehouder Bodem & Water. Verder is ze voorzitter van The Potato Valley, een netwerk van het agrarisch bedrijfsleven, onderwijs en onderzoek voor de belangrijke pootaardappelensector in Noord-Nederland. De benoeming heeft plaatsgevonden na een voordracht door LTO Nederland.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  50 %
 • Zondag
  17° / 13°
  10 %
Meer weer