Zeventien aanmeldingen innovatieprijs Fruit Tech Campus

Voor de eerste editie van de innovatieprijs van onderwijsinstelling Fruit Tech Campus hebben zich uiteindelijk zeventien bedrijven met raakvlakken in de fruitteelt aangemeld.

Zeventien+aanmeldingen+innovatieprijs+Fruit+Tech+Campus
© Fruit Tech Campus

Een jury gaat komende weken met jonge fruitteeltspecialisten de aanmeldingen beoordelen. Uiteindelijk wordt de definitieve winnaar gekozen uit de beste vijf genomineerde innovaties. Dat gebeurt tijdens het Business Inspiration Network dat Fruit Tech Campus organiseert op 14 oktober op landgoed Mariënwaerdt in het Gelderse Beesd.

Het publiek kan daarnaast via de website van Fruit Tech Campus tot en met 10 oktober stemmen voor de publieksprijs op een technologische innovatie naar keuze uit de lijst met aanmeldingen. Het thema voor het eerste jaar van deze prijs is de technologische innovatie voor het fruit van de toekomst.


Autonome plukrobot

De aanmeldingen variëren van nieuwe systemen voor precisielandbouw en het verwerken van data, elektrisch aangedreven werktuigen, een monitoringssysteem, een optische scanner en bijvoorbeeld een autonome plukrobot. Het instellen van deze innovatieprijs door de Fruit Tech Campus is mede mogelijk gemaakt door de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  28° / 14°
  5 %
 • Zaterdag
  30° / 15°
  20 %
 • Zondag
  22° / 16°
  90 %
Meer weer