CBL+lanceert+website+%27Wat+zit+er+in+jouw+winkelmandje%3F%27
Nieuws
© VidiPhoto

CBL lanceert website 'Wat zit er in jouw winkelmandje?'

Supermarktkoepel Centraal Bureau Levensmiddelen (CBL) lanceert een website waar wordt uitgelegd hoe duurzaam en gezond de tien meest verkochte levensmiddelen zijn.

Op de website van het Centraal Bureau Levensmiddelen staat een interactief winkelmandje met de tien meest verkochte producten. Denk aan bananen, melk, eieren en brood, maar ook frisdrank en voorverpakt vlees.



Per product wordt toegelicht wat er achter de schermen allemaal speelt. Zowel gezondheid als duurzaamheid spelen een belangrijke rol in de supermarkt. Zo wordt er uitleggegeven over verschillende keurmerken en de positie van producten in de Schijf van Vijf.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  7° / 0°
  40 %
 • Zaterdag
  7° / 4°
  20 %
 • Zondag
  7° / 4°
  10 %
Meer weer