Directie+Delphy+breidt+uit
Nieuws
© Twan Wiermans

Directie Delphy breidt uit

Derk Rademaker (45) start per 1 september als directeur kennis en ontwikkeling bij onderzoek- en adviesorganisatie Delphy. Rademaker wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het bedrijf op het gebied van onderzoek, innovatie en projecten.

Het nieuwe directielid wordt verder verantwoordelijk voor de directe aansturing van een aantal bedrijfsonderdelen van Delphy. Rademaker heeft in zijn loopbaan vooral veel ervaring opgedaan bij Wageningen University & Research (WUR). Daar was hij verantwoordelijk voor diverse onderdelen op het gebied van bomen, bollen, fruitteelt, landbouwontwikkeling en klimaatverandering in internationale context.

Bij de WUR is de belangstelling van Rademaker voor de land- en tuinbouw gegroeid en heeft hij een uitgebreid netwerk in verschillende sectoren opgebouwd. Met het aantrekken van Rademaker werkt Delphy aan het vormgeven van continuïteit in de directie en uitbouw van de activiteiten.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  7° / 0°
  40 %
 • Zaterdag
  7° / 4°
  20 %
 • Zondag
  7° / 4°
  10 %
Meer weer