Ad Crommentuijn: 'Programma Regio Deal Noordoost-Brabant biedt maatwerk'

Goed nieuws voor boeren in Noordoost-Brabant die hun bedrijf willen aanpassen en nieuwe verdienmodellen willen realiseren. Dit najaar start het programma 'Nieuwe Perspectieven' als onderdeel van de Regio Deal Noordoost-Brabant. 'Veranderen is niet eenvoudig en vraagt om maatwerk. Dat is precies wat wij bieden', zegt programmaleider Ad Crommentuijn.

Ad+Crommentuijn%3A+%27Programma+Regio+Deal+Noordoost%2DBrabant+biedt+maatwerk%27
© ondernemerslift

Voor wie is het programma 'Nieuwe Perspectieven' geschikt?

'Het is bedoeld voor boeren die ideeën hebben voor nieuwe verdienmodellen of met nieuwe activiteiten willen starten. Maar ook voor boeren die willen innoveren of hun bedrijf verder willen verduurzamen. Samen gaan we aan de slag om een goed idee om te zetten naar een bedrijf waar de ondernemer weer geld mee gaat verdienen.'

Allereerst willen we de deelnemers inspireren, waardoor zij meer oog krijgen voor nieuwe kansen en ideeën

Ad Crommentuijn, programmaleider Regio Deal Noordoost-Brabant

Wat gaat dit programma de deelnemende boeren opleveren?

'Allereerst willen we de deelnemers inspireren, waardoor zij meer oog krijgen voor nieuwe kansen en ideeën. Vervolgens gaan zij samen met andere ondernemers onder begeleiding van een businesscoach aan de slag om die kansen en ideeën uit te werken tot businessconcepten.'


Hoe ziet het programma er inhoudelijk uit?

'Het programma bestaat uit twee delen. Tijdens het eerste deel gaan boeren aan de slag met de veranderingen in de markt en welke mogelijkheden dit voor hen biedt. Boeren die een goed idee hebben, kunnen direct instromen in het tweede deel van het programma. Hierin gaan zij samen met collega's onder begeleiding van de businesscoach in zes tot acht dagdelen aan de slag om hun idee verder uit te werken tot een bedrijfsmodel dat hout snijdt.'


Wat is de Regio Deal Noordoost-Brabant precies?

'Daarin werken de provincie en de landelijke overheid met Regio Noordoost-Brabant (RNOB) in zeventien projecten samen aan het versterken van de leefbaarheid en welvaart in Noordoost-Brabant. Een van de pijlers heet 'Goed leven'.

'Het programma 'Nieuwe Perspectieven' is een van die projecten en wordt uitgevoerd door OndernemersLift+, in opdracht van RNOB, AgriFood Capital, Noordoost Brabant Werkt, provincie Noord-Brabant en LNV. Door de bijdragen van deze partners zijn er voor de boeren geen kosten verbonden aan het programma. '


Hoe kunnen boeren zich aanmelden voor 'Nieuwe Perspectieven'?

'Aanmelden voor meer informatie en een kennismakingsgesprek kan door een e-mail te sturen naar info@ondernemersliftplus.nl of te bellen naar (085) 9020209.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  9° / 4°
  70 %
 • Zaterdag
  8° / 2°
  60 %
 • Zondag
  8° / 2°
  60 %
Meer weer