Farmers Defence Force wil inzicht in vergunningen

Boeren uit Noord-Nederland verzamelden zich in de loop van de ochtend bij het provinciehuis in Assen. Sieta van Keimpema van Farmers Defence Force ging samen met enkele andere boerenvertegenwoordigers in gesprek met onder meer gedeputeerde Henk Jumelet (CDA).

Van Keimpema: 'Wij gaan bij de provincie Drenthe wat zaken rechtzetten. De hele stikstofproblematiek wordt momenteel op de boeren afgewenteld, maar er zijn heel veel bedrijven in Nederland die niet aan de wet voldoen en geen vergunning hebben. En boeren hebben die wel.'


• Bekijk wat er nog meer verscheen over de boerenprotesten op nieuweoogst.nl/boerenprotest

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  10° / 4°
  30 %
 • Zondag
  11° / 2°
  30 %
 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
Meer weer