Bloembollenpakketten voor nieuw seizoen Bulbs4Kids gewild

Voor het achtste jaar op rij organiseert sectorpromotor iBulb de basisschoolcampagne Bulbs4Kids. De belangstelling is volgens de organisator enorm.

Bloembollenpakketten+voor+nieuw+seizoen+Bulbs4Kids+gewild
© VidiPhoto

Voor het nieuwe seizoen stellen exporteurs 2.250 bollenpakketten beschikbaar voor scholen in Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Canada en Zweden. De inschrijvingen lopen gefaseerd. Basisscholen in de betreffende landen kunnen zich hiervoor aanmelden. Scholen deden dit massaal. De beschikbaar gestelde pakketten waren snel vergeven. Alleen voor scholen in Zweden zijn nog pakketten beschikbaar.


De pakketten zijn voorzien van verschillende soorten bloembollen, schepjes, stekers en lesmateriaal. Leerlingen maken op deze manier kennis met bloembollen. Bovendien maken ze kans op 'De Gouden Bloembol 2022' door via de website, mail en social media, foto's en video's in te zenden.

Op de website van Bulbs4Kids is meer informatie te vinden over de campagne. De huidige inzendingen zijn hier ook te vinden. Op 11 juni maakt iBulb per land de winnaars van 2021 bekend.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  50 %
 • Zondag
  17° / 13°
  10 %
Meer weer