Winnaars Gouden Bloembol 2020 in vijf landen bekend

In Nederland, Duitsland, Engeland, Canada en Frankrijk zijn vijf schoolklassen de gelukkige winnaar van de Gouden Bloembol 2020. Deze award hebben zij gewonnen door mee te doen aan de bloembollencampagne Bulbs4Kids.

Winnaars+Gouden+Bloembol+2020+in+vijf+landen+bekend
© Han Reindsen

De vijf scholen ontvangen De Gouden Bloembol 2020, omdat ze zich vorig jaar, samen met 2.125 andere schoolklassen uit Nederland, Europa en Canada, inschreven voor de bloembollencampagne. Er zijn meer dan duizend inzendingen ingestuurd.

Het doel van het mediaoffensief is om via wereldwijde pr en advertentiecampagnes het gebruik van bloembollen, bolbloemen en bol-op-pot internationaal te stimuleren, laat sectorpromotor iBulb weten.
Wedstrijd en certificaat

Aan deelname aan de Bulbs4Kids-campagne zat een foto- en videowedstrijd verbonden om het planten van de bloembollen voor de kinderen nog spannender te maken. Door het inzenden van foto's en video's maakten alle deelnemende klassen kans op de Gouden Bloembol 2020.

De winnende scholen zijn BS De Vlasbloem in Zuidland, de Duitse Waldbachschule in Bad König, de Engelse Hollickwood Primary School in Londen, de Canadese Upper Thames Elementary School en de Franse Notre Dame du Sacré Coeur School in Courthezon. De winnende klassen ontvangen de De Gouden Bloembol Award 2020, een certificaat voor in de klas, een certificaat voor ieder kind om mee naar huis te nemen en een presentje.


Nederlandse inzending

De Nederlandse groep 5 van BS De Vlasbloem heeft veel tijd gestoken in het ontdekken van de bloembollen, het plezier spatte er vanaf. De klas zond een video in met een zelfgemaakt lied over bloembollen. Julia-Aimée van der Pols maakte het ontwerp van een hart.

Opa Teun Kap groef het hart uit voor zorglocatie Hart van Zuidland en de kinderen plantten de bollen onder toeziend oog van de bewoners en diverse kranten. De inschrijving voor het nieuwe seizoen van Bulbs4Kids in de deelnemende landen is inmiddels geopend, laat sectorpromotor iBulb weten.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  22° / 15°
  10 %
 • Dinsdag
  18° / 16°
  80 %
 • Woensdag
  17° / 13°
  20 %
Meer weer