Podcast: Sjaak van der Tak op werkbezoek in Bunnik

In deze podcast van Nieuwe Oogst volgen wij LTO Nederland-voorzitter Sjaak van der Tak bij zijn bezoek aan boerderij en Landwinkel Nieuw Slagmaat in het Utrechtse Bunnik.

Vader Huub en dochter Djûke van der Maat noemen het een traditioneel gemend bedrijf, maar dan wel in een modern jasje. Van der Tak krijgt een rondleiding over het bedrijf met veel diverse activiteiten. In het paardenpensioen staan zo'n vijftien paarden en pony's.

In de kassen groeien kiwi's die onder meer verkocht worden via de eigen landwinkel. Daar kan de klant ook terecht voor bijvoorbeeld vlees van de eigen kudde Blaarkoppen. Of het fruit uit de boomgaard. Huub van der Maat heeft het bezoek van de LTO-voorzitter goed voorbereid en wil graag een aantal belangrijke aandachtspunten met Van der Tak doornemen.

Weer

 • Maandag
  15° / 6°
  20 %
 • Dinsdag
  17° / 12°
  60 %
 • Woensdag
  18° / 15°
  60 %
Meer weer