Podcast: Woningen gaan als warme broodjes over de toonbank

Steeds meer mensen uit de Randstad kopen een woning op het platteland. Dat is mede aangewakkerd door de coronacrisis, constateren brancheorganisaties NVM en VBO. Volgens regionaal econoom Rogier Aalders van Rabo Research is het meer het effect van de economische crisis.

Een kleine 10 procent van de kopers uit het Westen verruilde de grote stad voor een woning in een niet-westelijke provincie. Het gaat om bijna een verdubbeling ten opzichte van 2015, blijkt uit de woningmarktanalyse van NVM.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  16° / 10°
  25 %
 • Zondag
  17° / 5°
  10 %
 • Maandag
  16° / 7°
  5 %
Meer weer