Podcast: Bedrijfsovername is meer dan alleen geld

In deze podcast van Nieuwe Oogst over bedrijfsovername staat het verhaal van geitenhouder Frank Brinkhaus centraal. Het is een voorbeeld van een jarenlang proces waarbij niet alleen geld en een goed verhaal, maar ook de gunfactor en een portie geluk hebben meegespeeld. Het is een positief verhaal over een goed verlopen overname. Een verhaal dat je helaas zelden hoort.

In deze podcast hoort u naast Frank Brinkhaus en zijn voormalige compagnon Gert Billekens, ook Eke Folkerts. Zij is portefeulliehouder bedrijfsovername bij het NAJK. Folkerts maakt zich grote zorgen over de gevolgen van het gebrek aan bedrijfsopvolgers.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  32° / 17°
  0 %
 • Zondag
  32° / 18°
  10 %
 • Maandag
  28° / 20°
  55 %
Meer weer