LM+Flower+Fashion+decoreert+Ahoy+voor+Eurovisie+Songfestival
Nieuws
© Twan Wiermans

LM Flower Fashion decoreert Ahoy voor Eurovisie Songfestival

LM Flower Fashion Productions verzorgt de bloemstyling van het Eurovisie Songfestival dat dit jaar in mei in Rotterdam Ahoy zal plaatsvinden. Dit doet het bedrijf in samenwerking met FM Group, Grow010 en Coloured by Gerbera.

Als gastland van het Eurovisie Songfestival krijgt Nederland de uitgelezen kans om de Nederlandse sierteelt te presenteren. Van 7 tot en met 22 mei zullen verschillende bloemen en planten Ahoy kleuren. Het decoreren is in handen van LM Flower Fashion productions, in samenwerking met de eerdergenoemde partijen.

De inspiratie voor de decoraties is het officiële Eurovision logo. Het logo bestaat uit de kleuren van de 39 deelnemende landen. De bloemen en planten vormen in deze kleurcombinatie het decor voor het songfestival. In deze editie van het festival ligt de nadruk op verbinding en samenzijn.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  22° / 12°
  10 %
 • Zondag
  24° / 13°
  50 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
Meer weer