Telerscollectief voert campagne met gerbera's

Consumenten en exporteurs worden gedurende de maand april verrast met kleurrijke gerbera’s. De actie is onderdeel van de campagne ‘Gerbera verrast altijd’ van telerscollectief Coloured by Gerbera.

Telerscollectief+voert+campagne+met+gerbera%27s
© Michiel Elands

De campagne trapte af met een video waarin de positieve verbazing van de actie is te zien. In Delft reed een bakfiets vol gerbera’s door de straten om voorbijgangers te verblijden met verschillende soorten gerbera.



Vorige week kleurde de gerbera ook het straatbeeld van andere steden in Nederland. In de winkelstraten van Leiden, Gouda en Den Haag werden gerbera’s uitgedeeld met de boodschap ‘jij bent bijzonder’.

Ook bloemenexporteurs werden betrokken bij de campagne. Vorige week werden zij verrast met een gerberapresentatie, verzorgd door telers en veredelaars.


Gerbera’s langs de snelweg

Vanaf deze week is de campagne ‘Gerbera verrast altijd’ ook te bewonderen op een reclamezuil langs de snelweg A4 bij Leiden.

Coloured by Gerbera is het collectief van alle veertig Nederlandse gerberatelers en veredelaars. Zij verschaffen bloemisten, groothandesl en exporteurs assortimentsinformatie en inspiratie.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer