Bloemenbureau+Holland+start+buitenplantencampagne
Nieuws
© De Groene Stad

Bloemenbureau Holland start buitenplantencampagne

Bloemenbureau Holland lanceert een nieuwe buitenplantencampagne: Van Grauw naar Groen. De campagne wordt op 1 april in Duitsland uitgerold en start op 8 april ook in Nederland.

De campagne is ontwikkeld in samenwerking met de buitenplantenkwekers van Royal FloraHolland. Het doel van de campagne is om de directe leefomgeving te vergroenen. Van Grauw naar Groen zet consumenten aan om buitenplanten te kopen voor hun eigen balkon of tuin, maar ook voor openbare ruimtes.

Aan de hand van drie uitingen brengt Bloemenbureau Holland de boodschap op een prikkelende manier over. ‘Struiken voor stenen’, ‘Maak natuur van je muur’ en ‘Stop de vergrijzing’ zijn de statements waar diverse banners, advertenties, video’s en een radioboodschap aan zijn verbondenOp de websites Mooiwatplantendoen.nl en Pflanzenfreude.de zijn tuinontwerpideeën, creatieve tips en DIY’s te vinden. In Duitsland zet bloemenbureau Holland bovendien digitaal campagnemateriaal in abri’s in winkelcentra en treinstations in.

Ook in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk wordt aandacht geschonken aan stadsvergroening met behulp van sociale media en een contentdossier, al staat daar geen mediacampagne gepland.

Weer

 • Zaterdag
  22° / 11°
  10 %
 • Zondag
  23° / 13°
  50 %
 • Maandag
  20° / 15°
  50 %
Meer weer