Openstelling subsidie POP3 in Limburg

Voor samenwerkingen rondom innovaties die leiden tot een toekomstbestendige land- en tuinbouw in Limburg, kan vanaf 30 april subsidie worden aangevraagd. Onder de vlag van het Plattelandsontwikkelingsprogramma 2014-2022 Limburg (POP3).

Openstelling+subsidie+POP3+in+Limburg
© Han Reindsen

Activiteiten en projecten die hieronder vallen, dragen bij aan doelen van het provinciaal land- en tuinbouwbeleid, zoals verwoord in 'Koers naar de toekomst'.

De beoogde samenwerkingsverbanden gaan werken aan een innovatieopgave die antwoord moet geven op een concrete vraag of kans uit de praktijk. Het betreft met name het verder ontwikkelen, valideren en verfijnen van kennis en innovaties, ook gericht op grootschalige, praktische toepassing.


Nieuwe standaard

De provincie Limburg wil hiermee actief bijdragen aan de nieuwe standaard voor duurzame/circulaire landbouw. Met deze ambitie kiest Limburg, in lijn met het nationale beleid, voor een betekenisvolle transitie in de agrifoodsector.

De specifieke voorwaarden omtrent het indienen van een subsidieaanvraag staan vermeld op de website van de provincie Limburg. De selectie van aanvragen vindt plaats via een tender door een onafhankelijke externe commissie op basis van de in de openstelling gehanteerde selectiecriteria en weging. Gedeputeerde Staten nemen het uiteindelijke besluit.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  18° / 11°
  70 %
 • Zondag
  18° / 12°
  80 %
 • Maandag
  20° / 13°
  70 %
Meer weer