Feedtuber+handelt+in+Geringhoff%2Dgraanpletters+en+inslurfmachines
Nieuws
© Feedtuber

Feedtuber handelt in Geringhoff-graanpletters en inslurfmachines

Feedtuber is vanaf heden het verkooppunt voor Geringhoff Grain Force-machines voor het malen en inslurven van granen in Nederland en België.

Geringhoff heeft de samenwerking met de vorige verkoper beëindigd en besloten vanuit de fabriek in Ahlen, in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, zelf een netwerk op te zetten. In Nederland en België is voor Feedtuber gekozen.

Feedtuber-eigenaar Jan-Dirk van der Tol is al ruim 25 jaar actief in de verkoop en productie van machines voor het inslurven van veevoeders en biomassa. 'De Grain Force was al bekend bij ons en we zijn verheugd dat we dit merk mogen toevoegen aan ons pakket van inslurfmachines.'

Modulaire machine

Geringhoff produceert de machines nu onder de naam Grain Force. Het is een modulaire machine die zowel voor het malen van granen als het inslurven van silage is in te zetten. Voor het malen maakt de machine gebruik van de Geringhoff CGM-S330-molen met elf contramessen die afhankelijk van de gewenste fijnheid individueel instelbaar zijn.

De maalmolen kan eenvoudig worden vervangen door een 5 kuub silagetrechter. Deze stortbunker heeft een grote doseerrol en vier losrollen, die zorgen voor een probleemloze toevoer van het materiaal naar de persschroef. De machine kan worden voorzien van diverse tunneldiameters, afhankelijk van de gewenste voersnelheid uit de folieslurven.

Feedtuber, gevestigd in het Friese Lemmer, produceert grote silage-inslurfmachines en is daarnaast importeur van dit type machines van Budissa BAG uit Duitsland. Naast de levering van nieuwe en tweedehands machines zal Feedtuber ook de service en onderdelenlevering voor zijn rekening nemen van machines die al op de markt zijn.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  19° / 9°
  20 %
 • Dinsdag
  18° / 7°
  10 %
 • Woensdag
  19° / 8°
  10 %
Meer weer