Rhein-Maas stelt start vroegveilen uit met een week

Veiling Rhein-Maas stelt de start van het vroegveilen met een week uit van 12 april naar 19 april. Onder meer als gevolg van de weersomstandigheden is het aanbod van dien aard dat de veiling heeft besloten deze startdatum tet verplaatsen.

Rhein%2DMaas+stelt+start+vroegveilen+uit+met+een+week
© Veiling Rhein-Maas

Tijdens het vroegveilen wordt voor de duur van het perk- en tuinplantenseizoen al vanaf 5.30 uur op vijf veilingklokken begonnen met de verkoop van potplanten, vooral monster- en grote partijen. De verkoop van snijbloemen begint zoals gebruikelijk om 6 uur. Tijdens de periode van vroegveilen zijn het CC-Depot, het Eco-Park en de afdeling verpakking in hal K al vanaf 4.30 uur geopend.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  24° / 18°
  70 %
 • Donderdag
  25° / 17°
  70 %
 • Vrijdag
  23° / 17°
  50 %
Meer weer