Rhein%2DMaas+stelt+start+vroegveilen+uit+met+een+week
Nieuws
© Veiling Rhein-Maas

Rhein-Maas stelt start vroegveilen uit met een week

Veiling Rhein-Maas stelt de start van het vroegveilen met een week uit van 12 april naar 19 april. Onder meer als gevolg van de weersomstandigheden is het aanbod van dien aard dat de veiling heeft besloten deze startdatum tet verplaatsen.

Tijdens het vroegveilen wordt voor de duur van het perk- en tuinplantenseizoen al vanaf 5.30 uur op vijf veilingklokken begonnen met de verkoop van potplanten, vooral monster- en grote partijen. De verkoop van snijbloemen begint zoals gebruikelijk om 6 uur. Tijdens de periode van vroegveilen zijn het CC-Depot, het Eco-Park en de afdeling verpakking in hal K al vanaf 4.30 uur geopend.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  4° / -1°
  10 %
 • Woensdag
  5° / 1°
  10 %
 • Donderdag
  8° / 4°
  70 %
Meer weer