Veiling Rhein-Maas schaalt veilproces af

Veiling Rhein-Maas gaat terug van dagelijks veilen naar veilen op drie werkdagen per week. Aanleiding zijn de huidige marktomstandigheden.

Veiling+Rhein%2DMaas+schaalt+veilproces+af
© Veiling Rhein-Maas

Het betreft het veilen van bloemen en planten op de locatie in Straelen-Herongen. De drie veildagen zijn maandag, woensdag en donderdag. De veiling kiest voor het afschalen van het veilproces om de klanten en aanvoerders van de marktplaats een betere plannings- en afzetzekerheid te bieden.

In een bericht op de eigen website meldt Veiling Rhein-Maas dat bij de inkoop- en verkoopkanalen voor de klokservice en webshop niets verandert. De klokservice staat op alle werkdagen ter beschikking en de webshop is altijd in de lucht. De aflevering van ingekochte producten verloopt als gebruikelijk.

Veiling Rhein-Maas zegt de huidige marktontwikkelingen vanwege de coronacrisis nauwlettend in de gaten te houden. Waar mogelijk zal de veiling flexibel op de markt reageren en de veilprocessen aanpassen als de omstandigheden daar aanleiding voor geven.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  27° / 13°
  10 %
 • Donderdag
  25° / 15°
  80 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  50 %
Meer weer