Bloemenbureau+speelt+in+op+trend+van+groene+stad
Nieuws
© Bloemenbureau Holland

Bloemenbureau speelt in op trend van groene stad

Bloemenbureau Holland (BBH) start in april 2021 een nieuwe tuinplantencampagne onder de naam 'Van Grauw Naar Groen'. De nieuwe reclame-uiting, die zich richt op Nederland en Duitsland, speelt in op de trend dat steden groener worden.

Volgend jaar keren ook de snijbloemencampagne 'We Hebben Meer Bloemen Nodig' en de plantencampagne 'Bedankt Plant' terug.

Daarnaast gaat BBH opnieuw aan de slag met shopperactivaties. Door de coronacrisis kwamen deze in 2020 stil te liggen. Maar in 2021 is het bureau van plan om bij verschillende ketens en bloemisten acties te houden op de winkelvloer, stelt directeur Dennis van der Lubbe van BBH.


Het bloemenbureau presenteerde onlangs de nieuwe plannen aan de achterban. Volgens Van der Lubbe is het op dit moment lastig om ver vooruit te kijken vanwege corona. 'We hebben nog te weinig duidelijkheid over ons langetermijnbudget.'

Weer

 • Zaterdag
  22° / 12°
  10 %
 • Zondag
  24° / 13°
  50 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
Meer weer