Atrium Agri neemt het Britse CambridgeHOK over

Britse kassenproducent CambridgeHOK wordt overgenomen door Atrium Agri, een kennisplatform rondom tuinbouwtechniek. Met deze overname verstevigt Atrium zijn aanbod op de Britse markt.

Atrium+Agri+neemt+het+Britse+CambridgeHOK+over
© Thierry Schut

CambridgeHOK is een Britse producent van complete kassen en innovatieve tuinbouwinstallaties. Onder de groep vallen Cambridge Glasshouse, CambridgeHOK Construction en Hotbox International. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een aanzienlijke groei op de Britse markt verwezenlijkt. Met de toevoeging van CambrigeHOK is Atrium weer een stap dichter bij een wereldwijd consortium van ondernemers en specialisten in de tuinbouwsector.

Atrium Agri is eind 2019 opgericht door Henk Verbakel, Koen Brabander en Edward Verbakel en werkt samen met diverse bedrijven in de tuinbouwtechniek. Havecon, VB Group, PB Tec, BOM Group en VEK Adviesgroep maken onderdeel uit van deze groep. CambridgeHOK is de volgende in het rijtje. Het management van CambridgeHOK, bestaande uit Patrick Harte en Louis Bradley, zal zijn taken behouden.

'We zijn erg blij dat Patrick en Louis hebben besloten met ons mee te doen in onze visie. Het zijn twee zeer getalenteerde personen die het bedrijf dagelijks zullen leiden. Bij Atrium zijn we hier om hen te ondersteunen en ervoor te zorgen dat ze voorop blijven lopen in de Britse tuinbouwtechniek. Wij vinden op onze beurt dat de Atrium deze klanten de beste oplossingen gaat bieden', vertelt Henk Verbakel.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  17° / 11°
  10 %
 • Donderdag
  17° / 12°
  40 %
 • Vrijdag
  19° / 11°
  10 %
Meer weer