Podcast: De complexiteit van een bedrijfsovername binnen de familie

Boerenzoon Chris van Werven en zijn broer zitten midden in de overname van het familiebedrijf. Waar lopen hij, zijn ouders en zijn broer en zussen tegenaan tijdens dit proces?

In deze podcast praat Nieuwe Oogst met Chris en met Jelle Bouma, agrarisch onderzoeker bij het lectoraat familiebedrijven van Windesheim, over de complexiteit van een bedrijfsovername binnen de familie. Bij een bedrijfsopvolging veranderen zakelijke en relationele verhoudingen.

Hoe kom je tot bepaalde keuzes en afspraken en hoe zorg je ervoor dat ook de andere familieleden, de niet-opvolgers, zich gehoord voelen tijdens het overnameproces? In deze derde en laatste podcast over bedrijfsopvolging leggen Chris en Jelle de vinger op de zere plekken.

Weer

 • Vrijdag
  11° / 7°
  70 %
 • Zaterdag
  12° / 7°
  10 %
 • Zondag
  12° / 6°
  10 %
Meer weer