Podcast: De complexiteit van een bedrijfsovername binnen de familie

Boerenzoon Chris van Werven en zijn broer zitten midden in de overname van het familiebedrijf. Waar lopen hij, zijn ouders en zijn broer en zussen tegenaan tijdens dit proces?

In deze podcast praat Nieuwe Oogst met Chris en met Jelle Bouma, agrarisch onderzoeker bij het lectoraat familiebedrijven van Windesheim, over de complexiteit van een bedrijfsovername binnen de familie. Bij een bedrijfsopvolging veranderen zakelijke en relationele verhoudingen.

Hoe kom je tot bepaalde keuzes en afspraken en hoe zorg je ervoor dat ook de andere familieleden, de niet-opvolgers, zich gehoord voelen tijdens het overnameproces? In deze derde en laatste podcast over bedrijfsopvolging leggen Chris en Jelle de vinger op de zere plekken.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  29° / 14°
  0 %
 • Donderdag
  31° / 16°
  0 %
 • Vrijdag
  31° / 17°
  0 %
Meer weer