Onderdelenspecialist+Kramp+viert+zeventigjarig+jubileum
Nieuws
© Kramp

Onderdelenspecialist Kramp viert zeventigjarig jubileum

Het bedrijf Kramp, met het hoofdkantoor in Varsseveld, bestaat zeventig jaar. Als specialist in reserveonderdelen en accessoires in Europa viert de onderneming het jubileum samen met partners, leveranciers en medewerkers.

Kramp is in 1951 opgericht door Johan Kramp. De groothandel is met elf distributiecentra en 24 verkoopkantoren de grootste van Europa. Het bedrijf heeft ruim 3.500 medewerkers in 24 Europese landen in dienst en behaalde vorig jaar een omzet van meer dan 950 miljoen euro.

De specialist in reserveonderdelen en accessoires geeft het zeventigste jubileum kleur met een feestelijke campagne om de vele generaties 'Kramp-ervaring' te vieren. De 'Generations'-campagne start binnenkort met een reeks onlinequizzen.

In de eerste quiz worden de deelnemers uitgedaagd hun kennis van het boerenleven te testen. Vervolgens houdt het bedrijf heel 2021 diverse activiteiten samen met partners en leveranciers. Daarnaast lanceert Kramp nieuwe producten.


Ouder op kind

'Kramp is al generaties lang een familiebedrijf. Zelf ben ik een derde generatie Perdok. Onze generatie overstijgende onderneming is als het ware een afspiegeling van de landbouwsector, waarin boerderijen en dealerschappen vaak van ouder op kind overgaan', zegt CEO Eddie Perdok van Kramp.


'Door goed naar het verleden te kijken en dit te koesteren, helpen we onze klanten zich voor te bereiden op de toekomst. Dit doen we met een constante levering van producten, diensten met toegevoegde waarde en de kennis die ons een partner maakt binnen de Europese landbouw-, constructie- en bos- en groenbeheersectoren', licht Perdok toe.


Coronapandemie

De coronapandemie is veel van de klanten van Kramp zwaar gevallen, weet de CEO. Daarom willen we hen en het essentiële werk dat ze doen in het zonnetje zetten en het succes van de afgelopen zeven decennia vieren.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  15° / 11°
  50 %
 • Donderdag
  16° / 10°
  20 %
 • Vrijdag
  17° / 11°
  70 %
Meer weer