Boter stabiel, plusje mageremelkpoeders

Bij de officiële Nederlandse zuivelnoteringen noteerden boter en volmelkpoeder stabiel. Magermelkpoeder food en magermelkpoeder feed plusten 1 euro. Weipoeder kwam zefs 2 euro hoger uit dan vorige week.

Boter+stabiel%2C+plusje+mageremelkpoeders
© Pixabay

Weipoeder kwam daarmee uit op een notering van 81 euro. Magermelkpoeder feed noteerde deze week 213 euro en magermelkpoeder food 222 euro. De notering voor boter was dus net als vorige week 325 euro. Volmelkpoeder noteerde ook opnieuw 276 euro. De notering voor boter is al sinds half 2020 behoorlijk stabiel tussen de 300 en 350 euro. Bij de start van de coronacrisis was er een dipje en bleef de notering iets boven de 250 euro steken.Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  29° / 15°
  10 %
 • Donderdag
  29° / 16°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 15°
  20 %
Meer weer