Senn+en+Jill+winnaars+winterkleurplaatwedstrijd
Nieuws
© Eigen Foto

Senn en Jill winnaars winterkleurplaatwedstrijd

De driejarige Senn en zijn vijfjarige zus Jill de Wit uit het Noord-Brabantse Gemert zijn de winnaars van de Steyr- en Nieuwe Oogst-winterkleurplaatwedstrijd. Zij ontvangen een Steyr-traptrekker.

Senn en Jill haalden alles uit de kast om zich met hun inzending te onderscheiden. Het werd een kleurrijk kunstwerk van watten en stickers. De jury kreeg ruim 750 inzendingen binnen. Niet alleen prachtige kleurplaten, maar ook heel mooie foto's van kinderen in de sneeuw, op de trekker, bij de dieren, in de kas en bij de kerstboom.


Steyr-miniatuurtrekker

De Steyr-miniatuurtrekker gaat naar Jesse Bouwhuis uit Nijbroek. De klok is voor Judith van Ginneken uit Langezwaag. Evi Smits uit De Mortel ontvangt de badhanddoek, Lizzy Baijense uit Gameren het krijtbord en Floris Segerink uit De Lutte de zonnebril.

Winnaars van de POAH!-sweaters zijn Evy Senden uit Ubachsberg, Tim van Hoof uit Grashoek, Andries Hinloopen uit Amsterdam, Guus Picavet uit Nieuwkoop en Fenna Pennings uit Niehove. De POAH!-bluetooth speaker gaat naar Juliet Noordman uit Dalfsen, Ferron de Lange uit Rouveen, Sam Groot uit Limmen, Ginny Koolhaas uit Vrouwenpolder en Alieke Hoekstra uit Nijelamer.

Alle prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  7° / 3°
  10 %
 • Maandag
  6° / 0°
  10 %
 • Dinsdag
  6° / 1°
  10 %
Meer weer