Compacte+en+comfortabele+Steyr+Expert+CVT
Nieuws
© Eigen Foto

Compacte en comfortabele Steyr Expert CVT

De nieuwe Steyr Expert CVT is een compacte trekker met de kenmerken en het comfort van grotere trekkers. De serie bestaat uit vier modellen met een 4,5 liter motor. De beproefde S-Control CVT-transmissie is nu verkrijgbaar in 100 pk-serie.

Steyr richt zich met de Expert CVT op klanten die een krachtige trekker nodig hebben in een compact formaat en met veel comfort. Kenmerken van de nieuwe trekker zijn S-Control CVT-transmissie, fase V-motor, een hydraulische CCLS-pomp van 110 liter per minuut, vooras- en cabinevering en een ruime cabine.

De nieuwe Steyr Expert CVT-serie versterkt het lichtgewichtsegment met 100 tot 130 pk van de Steyr-familie. De trekker wordt aangeboden met een nominaal vermogen van 100 pk (4100 Expert CVT), 110 pk (4110 Expert CVT), 120 pk (4210 Expert CVT) en 130 pk (4130 Expert CVT).

CVT-transmissie

De CVT-transmissie met twee schakelgroepen, die volledig intern is ontwikkeld, vormt het hart van de nieuwe Expert CVT-serie. Met deze transmissie kan soepel worden versneld en van stilstand tot een maximumsnelheid van 40 kilometer per uur.

De CVT-transmissie werkt met de dubbele-koppelingstechnologie (DCT) en is standaard uitgerust met de actieve stilstandregeling, om eenvoudig te kunnen starten en stoppen. De eco-functie met een laag motortoerental zorgt voor brandstofefficiëntie.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  11° / 10°
  60 %
 • Vrijdag
  11° / 7°
  70 %
 • Zaterdag
  13° / 7°
  10 %
Meer weer