Trekkerfabriek+Steyr+viert+feest
Nieuws
© Eigen Foto

Trekkerfabriek Steyr viert feest

Steyr, de Oostenrijkste trekkerfabrikant, bestaat zeventig jaar. De geschiedenis begon op 29 september 1947. Ter ere van dit jubileum organiseerde Steyr een feestje.

De Steyr-trekkerfabriek in St. Valentin behoort tot de modernste ter wereld. Tijdens de jubileumviering stonden er in de fabriek talrijke oldtimer-trekkers die de lange geschiedenis van het bedrijf illustreerden. Ook konden de gasten de huidige modellen bewonderen.

'Op het eerste gezicht hebben de Type 180 uit 1947 en de nieuwe Terrus CVT niets met elkaar gemeen. Maar één ding is sinds zeventig jaar niet veranderd en dat is de passie waarmee de Steyr-trekkers worden ontwikkeld. Daardoor geldt vandaag, net zoals zeventig jaar geleden, dat klanten altijd op Steyr kunnen vertrouwen. En daar zijn we trots op', zegt Steyr-topman Andreas Klauser.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  8° / 4°
  20 %
 • Maandag
  6° / 3°
  70 %
 • Dinsdag
  9° / 4°
  70 %
Meer weer