Luiten Greenhouses participeert in World Horti Center

Luiten Greenhouses in het Zuid-Hollandse De Lier, leverancier van turnkey-projecten, treedt met ingang van dit jaar toe tot het World Horti Center.

Luiten+Greenhouses+participeert+in+World+Horti+Center
© Luiten Greenhouses

Luiten Greenhouses richt zich als totaalleverancier van turnkey-projecten op agrarisch ondernemers en tuincentra. Bij turnkey-projecten hoeft de opdrachtgever vrijwel niets te doen. De opdrachtnemer neemt alle taken op zich die verbonden zijn aan de bouw.

Het bedrijf verbindt zich voor drie jaar als participant aan het World Horti Center, waar het zichtbaar is met een stand op de beursvloer en via de digitale kanalen van het kennis- en innovatiecentrum. Daarnaast participeert het bedrijf in (online) bijeenkomsten en evenementen en komt het in contact met de internationale vakbezoekers van het World Horti Center. Luiten Greenhouses versterkt met deze samenwerking zijn internationale marketingdoelstellingen.


Trots

'Luiten Greenhouses is trots om een plek in te mogen nemen binnen World Horti Center. Wij draaien al meer dan dertig jaar mee in deze branche en door ons te koppelen aan het World Horti Center, hopen we onze kennis en ervaring verder te kunnen bundelen met kwekers, investeerders en adviesbureaus. Daarnaast hopen wij op deze manier jongeren nog enthousiaster te maken voor de tuinbouwbranche en natuurlijk ons bedrijf', zegt directeur Nico Luiten van Luiten Greenhouses.

Het World Horti Center is het 'clubhuis van de glastuinbouwsector' en daarmee het epicentrum van alles wat te maken heeft met gewas onder glas. Het innovatiecentrum omvat een scholengemeenschap, een onderzoekscentrum en een bezoekerscentrum. Jaarlijks bezoeken tienduizenden belangstellenden van over de hele wereld het World Horti Center,?zowel fysiek als online. Hierbij is het doel om meer kennis over de Nederlandse state of the art glastuinbouw te vergaren.

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  23° / 12°
  5 %
 • Donderdag
  21° / 15°
  20 %
 • Vrijdag
  20° / 13°
  70 %
Meer weer