Prijs voor klem die werken met hogedrukspuit verlicht in stal

Martin Gosselin uit het Canadese Quebec heeft een innovatieprijs ontvangen op het Banff Pork Seminar. Hij heeft een klem ontworpen voor de handel van een hogedrukspuit. Daardoor gaat het schoonmaken van de stallen een stuk gemakkelijker.

Prijs+voor+klem+die+werken+met+hogedrukspuit+verlicht+in+stal
© Martin Gosselin

Het voortdurend indrukken van de handel van de hogedrukspuit is een flinke arbeidsbelasting. Het kan leiden tot gezondheidsproblemen, zoals klachten aan de spieren en gewrichten door chronische overbelasting.

Gosselin bedacht een eenvoudige klem die je om de handel van de hogedrukspuit doet. Daardoor is het niet meer nodig om de handel voortdurend in te drukken. Aan de klem zit een ketting naar de pols. Daardoor kan de klem snel van de handel worden afgetrokken als dat nodig is. De klem valt dan niet.


Medewerker voerfirma

Gosselin, medewerker bij een Canadese voerfirma, kreeg de prijs uitgereikt op het Banff Pork Seminar dat online werd gehouden van 5 tot en met 7 januari.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  18° / 7°
  20 %
 • Vrijdag
  18° / 12°
  70 %
 • Zaterdag
  18° / 13°
  60 %
Meer weer