Kwekers+delen+chrysanten+uit+aan+GGD%2Dmedewerkers
Nieuws
© Chryson

Kwekers delen chrysanten uit aan GGD-medewerkers

GGD-medewerkers van coronatestlocaties ontvangen vrijdag een boeket chrysanten. Stichting Chryson, het collectief van de Nederlandse chrysantenkwekers en veredelaars, deelt ruim 3.400 boeketten uit.

Met de actie wil Chryson de GGD-medewerkers bedanken voor hun 'onuitputtelijke' werk tijdens de coronacrisis. De chrysant staat bekend om haar sterke karakter en is een symbool voor geluk. Een mooi gebaar naar de medewerkers, vindt voorzitter Jan van Ruyven van Stichting Chryson. 'Na het nieuws over agressie richting de hardwerkende GGD-medewerkers vonden wij het tijd voor een positief tegengeluid.'


Voorzitter André Rouvoet van GGD GHOR Nederland vindt de verrassingsactie van Chryson enorm leuk. 'Onze mensen zijn al maandenlang in touw om zo snel mogelijk bij zoveel mogelijk mensen een betrouwbare test af te nemen. Zo'n onverwachte blijk van waardering is dan zeer welkom.'

Weer

 • Zaterdag
  7° / 4°
  20 %
 • Zondag
  7° / 4°
  10 %
 • Maandag
  7° / 4°
  30 %
Meer weer