Eosta opent eerste online ontmoetingsplaats AGF-sector

Om tijdens de coronapandemie een stabiele aanvoer van biologische voeding te waarborgen, lanceert Eosta de eerste online-ontmoetingsplaats van de AGF-sector.

Eosta+opent+eerste+online+ontmoetingsplaats+AGF%2Dsector
© Eosta

Corona geeft een ongekende boost aan de vraag naar weerstandversterkende biologische voeding. Tegelijkertijd worden livehandelsbeurzen of -ontmoetingen met klanten en telers noodgedwongen een voor een afgeblazen.

Om een stabiele toevoer te waarborgen, lanceert Eosta een eigen online handelsbeurs: de MEATless Meeting Place. Eosta is een van Europa's grootste handelsbedrijven in biologische groente en fruit. Op het platform kunnen telers, inkopers en productexpert elkaar live ontmoeten.

Webcams geven een realtime blik op de werkvloer van Eosta en het rijpende fruit in boomgaarden over de hele wereld. Er kunnen livegesprekken worden gevoerd. Alle informatie over Eosta's productlijnen, nieuwste verpakkingen en duurzaamheidscampagnes kan worden geraadpleegd.

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  20° / 12°
  75 %
 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
 • Donderdag
  21° / 9°
  60 %
Meer weer