Oro Agri wordt onderdeel van Rovensa-groep

De Rovensa-portefeuille met innovatieve agrarische oplossingen en technologieën wordt uitgebreid met de gepatenteerde biologische producten van Oro Agri.

Oro+Agri+wordt+onderdeel+van+Rovensa%2Dgroep
© Han Reindsen

Onlangs bereikte Rovensa overeenstemming over de overname van Oro Agri met de Omnia-groep. Deze transactie versterkt de positie van Rovensa als wereldwijd leverancier van biologische oplossingen. Oro Agri kan het platform van Rovensa gebruiken om een verdere groei van het bedrijfsonderdeel te bewerkstelligen.

Rovensa is een bedrijvengroep met drie divisies: gewasbescherming, plantenvoeding en biocontrole. De groep verkoopt producten in meer dan zeventig landen met kantoren in meer dan 25 landen. Onder meer het bedrijf Tradecorp, in Nederland bekend van de productie van biostimulanten, maakt deel uit van Rovensa.


Uitbreiding internationaal bereik

Rovensa heeft fabrieken, onderzoekscentra en laboratoria in landen als Brazilië, Frankrijk, Spanje, Portugal en Ierland. De overname van Oro Agri breidt het internationale bereik van de groep uit naar onder meer de Verenigde Staten, Azië en Zuid-Afrika. Oro Agri heeft een distributienetwerk in zeker 75 landen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  18° / 7°
  10 %
 • Dinsdag
  19° / 8°
  10 %
 • Woensdag
  20° / 14°
  20 %
Meer weer