New Holland verkoopt grondbewerkingsmachines van Maschio Gaspardo

New Holland breidt het aanbod aan grondbewerkingswerktuigen uit via een nieuw samenwerkingsverband met Maschio Gaspardo. Schijveneggen en woelers krijgen de merknaam New Holland.

New+Holland+verkoopt+grondbewerkingsmachines+van+Maschio+Gaspardo
© New Holland

New Holland heeft een leveringsovereenkomst ondertekend met Maschio Gaspardo. Deze fabrikant is gespecialiseerd in de productie van landbouwmachines voor grondbewerking, zaaien en planten, bemesting, gewasbescherming, groenbehoud en hooibouw.

Onder de overeenkomst zal Maschio Gaspardo een selectie van schijveneggen en woelers voor New Holland produceren. De blauwe producten worden verkocht onder de naam New Holland en zijn vanaf 2021 verkrijgbaar bij de dealerbedrijven van het merk.


Passende modellen

De eerste producten die New Holland onder de overeenkomst gaat leveren, zijn de compacte SDM- en SDH-schijfcultivatoren en de SUM- en SUH-woelers. De nieuwe productlijnen bieden ook modellen die goed passen bij de trekkers van New Holland, van de T5 Utility-serie tot de 300 pk-T7 Heavy Duty.

De nieuwe producten worden eerst op de belangrijkste Europese markten geïntroduceerd. In Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Nederland, Polen, Portugal, Zweden, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  23° / 14°
  10 %
 • Zondag
  22° / 13°
  20 %
 • Maandag
  22° / 15°
  60 %
Meer weer