New Holland komt met jubileummodel

New Holland komt met een jubileummodel om tien jaar Blue Power, tien jaar continu variabele transmissie (cvt) en tien jaar marktleiderschap in Nederland te vieren.

New+Holland+komt+met+jubileummodel
© New Holland

Tien jaar geleden introduceerde New Holland zijn Blue Power-uitvoering van de T7070. De diverse opties van dit model en zeker de bijzondere metallic blauwe lak werden populair bij het trekkermerk en sloegen over op andere modellen van New Holland.

Daarbij is New Holland tien jaar op rij markleider geweest in Nederland volgens de statistieken van brancheorganisatie Fedecom. Ook de traploze AutoCommand-transmissie werd tien jaar geleden geïntroduceerd.


Anniversary Edition

Alle reden voor het merk om met een speciaal actiemodel op de markt te komen: de T7.270 Blue Power Anniversary Special Limited Edition. Deze New Holland T7 met lange wielbasis krijgt een luchtgeveerde cabine, een chrome uitlaatschild, witte velgen, een elektrische koelbox op frame, een brede trap met opstapverlichting, twee chrome luchthoorns, Anniversary Edition-aanduidingen en een speciaal eigenaarscertificaat.

New Holland gaat slechts 25 trekkers in deze Anniversary Edition bouwen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    9° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer