FieldBee intensiveert samenwerking met CNH

De innovatieve geleidingssystemen van FieldBee zijn nu beschikbaar op de trekkermerken Case IH en New Holland van CNH Industrial.

FieldBee+intensiveert+samenwerking+met+CNH
© Case IH

FieldBee is een applicatie van eFarmer. Deze fabrikant heeft zich ten doel gesteld precisielandbouwproducten voor boeren te ontwikkelen. Inmiddels gebruiken meer dan vijfhonderd boeren FieldBee. De app is al meer dan 160.000 keer gedownload en krijgt steun van boeren uit meer dan dertig landen.

eFarmer heeft begin augustus een contract ondertekend voor de levering van FieldBee voor de trekkers die CNH produceert in de Turkse fabriek. Vanaf dat moment levert FieldBee RTK- en Auto Guide-oplossingen voor New Holland TDD MasterDrive- en Case IH JX ProGuide-trekkermodellen die in Turkije worden geproduceerd.

Twee jaar geleden is begonnen met de ontwikkeling van exclusieve en op maat gemaakte navigatieoplossingen voor trekkermodellen van CNH, gericht op het FieldBee-navigatiesysteem. In plaats van conventionele terminaloplossingen gebruikt FieldBee smartphones en een Internet of Things (IOT)-architectuur. Daardoor is de oplossing betaalbaar, goed bij te werken en modulair.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer