FieldBee+intensiveert+samenwerking+met+CNH
Nieuws
© Case IH

FieldBee intensiveert samenwerking met CNH

De innovatieve geleidingssystemen van FieldBee zijn nu beschikbaar op de trekkermerken Case IH en New Holland van CNH Industrial.

FieldBee is een applicatie van eFarmer. Deze fabrikant heeft zich ten doel gesteld precisielandbouwproducten voor boeren te ontwikkelen. Inmiddels gebruiken meer dan vijfhonderd boeren FieldBee. De app is al meer dan 160.000 keer gedownload en krijgt steun van boeren uit meer dan dertig landen.

eFarmer heeft begin augustus een contract ondertekend voor de levering van FieldBee voor de trekkers die CNH produceert in de Turkse fabriek. Vanaf dat moment levert FieldBee RTK- en Auto Guide-oplossingen voor New Holland TDD MasterDrive- en Case IH JX ProGuide-trekkermodellen die in Turkije worden geproduceerd.

Twee jaar geleden is begonnen met de ontwikkeling van exclusieve en op maat gemaakte navigatieoplossingen voor trekkermodellen van CNH, gericht op het FieldBee-navigatiesysteem. In plaats van conventionele terminaloplossingen gebruikt FieldBee smartphones en een Internet of Things (IOT)-architectuur. Daardoor is de oplossing betaalbaar, goed bij te werken en modulair.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  21° / 10°
  30 %
 • Zaterdag
  21° / 12°
  20 %
 • Zondag
  20° / 11°
  20 %
Meer weer