Kleur in en win!

Bij de Nieuwe Oogst van zaterdag 8 augustus zit een kleurplaat. Deze is voor onze kleurwedstrijd voor kinderen tot twaalf jaar en wordt samen gehouden met New Holland.

In het prijzenpakket zitten bijvoorbeeld een stoere New Holland-traptrekker en mooie schaalmodellen van dit trekkermerk. Maar er zijn ook T-shirts en caps te winnen van POAH! De kleurplaat is ook onder dit artikel te downloaden. Meer informatie over de wedstrijd, de voorwaarden en het volledige prijzenpakket staan op onze actiepagina.

Kinderen op vakantie bij boerderijcamping Lân Mar in het Friese Heeg hadden afgelopen week de primeur en mochten als eerste deelnemers met de kleurplaat aan de slag. De sluitingsdatum voor de kleurplaatwedstrijd is 12 september 2020. Dus kleur in en win!


Klik voor de kleurplaat op onderstaande pdf
Downloads
POAH!-kleurplaat

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  4° / -1°
  20 %
 • Dinsdag
  6° / 1°
  20 %
 • Woensdag
  5° / 1°
  20 %
Meer weer