Sima+is+verplaatst+naar+november+2022
Nieuws
© Hendrik Begeman

Sima is verplaatst naar november 2022

De internationale mechanisatiebeurs Sima in Parijs is verplaatst naar 6 tot en met 10 november 2022. De beurs is uitgesteld vanwege het coronavirus.

Dit heeft Promosalons Nederland bekendgemaakt. Promosalons Nederland informeert en adviseert het Nederlandse bedrijfsleven over bezoek en deelname aan Franse vakbeurzen.

Eerder deze zomer kondigde de Franse overheid aan dat er vanaf 1 september 2020 weer vakbeurzen mochten plaatsvinden. Maar de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus gooiden roet in het eten. Veilig en kwalitatief beursbezoek is niet te garanderen. Daarnaast zijn de reisbeperkingen aangescherpt.


Alleen online

De beurzen die fysiek zouden plaatsvinden, zijn nu alleen online te beleven of in gereduceerde vorm met enkel lokale deelnemers. Achter de schermen werken de beursorganisatoren aan inventieve en efficiënte beursconcepten. In het voorjaar van 2021 zouden bezoekers en exposanten elkaar weer veilig kunnen ontmoeten.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  24° / 14°
  20 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
Meer weer