SIMA 2020 staat stil bij derde landbouwrevolutie

De volgende SIMA vindt plaats van 8 tot en met 12 november 2020 in Parijs. Tot nu toe vond de beurs altijd in februari plaats. De komende editie staat in teken van de derde landbouwrevolutie.

SIMA+2020+staat+stil+bij+derde+landbouwrevolutie
© Sima

Nieuwe consumenteneisen, veranderingen in wet- en regelgeving en verwachtingen van de samenleving zorgen allemaal voor ingrijpende veranderingen in de landbouw. De SIMA noemt dit de derde landbouwrevolutie. Op de beurs zijn technische en wetenschappelijke oplossingen te zien om als sector de toekomstgerechte doelstellingen te kunnen halen.

De volgende editie van SIMA vindt plaats van zondag 8 tot en met donderdag 12 november 2020 in het beurscomplex Paris Nord Villepinte. De beurs, die traditioneel in februari in oneven jaren plaatsvindt, wordt voortaan in november in even jaren gehouden. Dat gebeurt op verzoek van exposanten en internationale bezoekers, omdat dit logischer aansluit bij de bedrijfsbeslissingscyclus en het belangrijkste moment in de aankoopcyclus.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  10° / 2°
  10 %
 • Maandag
  10° / -2°
  0 %
 • Dinsdag
  9° / -2°
  10 %
Meer weer