Valtra+A%2Dserie+HiTech+4+de+%27Machine+van+het+jaar%27
Nieuws
© Eigen Foto

Valtra A-serie HiTech 4 de 'Machine van het jaar'

Tijdens de Sima 2019 in Parijs ontving de nieuwe A-serie HiTech 4 van Valtra de titel 'Machine van het Jaar' in de categorie trekkers onder de 150 pk.

De selectie werd gemaakt door 24 journalisten die bijna dertig landbouwtijdschriften en online publicaties uit heel Europa vertegenwoordigen. 'Machine van het Jaar' is een prijs die zorgt voor erkenning van de belangrijkste innovaties op het gebied van technologie en prestaties.


De nieuwe A-serie modellen A104 en A114 HiTech 4 werden begin dit jaar geïntroduceerd en bieden een nieuw niveau van comfort en prestaties. De nieuwe 16+16R powershift-transmissie is ontworpen voor een soepele bediening en minimaliseert het gebruik van het koppelingspedaal.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  15° / 7°
  20 %
 • Maandag
  16° / 7°
  40 %
 • Dinsdag
  18° / 14°
  60 %
Meer weer