Hoofdprogramma+Dutch+Food+Week+afgelast
Nieuws
© Dirk Hol

Hoofdprogramma Dutch Food Week afgelast

Het centrale programma van de Dutch Food Week op het Schouwburgplein in Rotterdam gaat niet door. De organisatie heeft daartoe besloten in verband met de aangescherpte coronamaatregelen.

Tijdens de Dutch Food Week (10 tot en met 17 oktober) zou het Rotterdamse Schouwburgplein dienen als centraal podium voor tal van activiteiten. De organisatie acht het nu niet verantwoord om dat door te laten gaan.

'Om aan die oproep tot loyaliteit tegemoet te kunnen komen, past een oproep van Dutch Food Week niet om voor het centrale #DFW2020-programma naar Rotterdam te komen en om het Schouwburgplein daarvoor in te richten', aldus de organisatie.


Boer-burgerverbinding

In de editie van de Dutch Food Week in 2020 is de verbinding tussen boer, tuinder, teler en consument het centrale thema. Daarvoor zijn inmiddels ook tal van lokale en regionale initiatieven gepland.

'De Dutch Food Week zette toch al in op communicatie via social media van zoveel mogelijk initiatieven. Dat willen we graag als een positieve kans versterkt oppakken, maar daarvoor moeten we wel inventariseren in hoeverre de activiteiten elders in het land doorgang vinden. Daar is het team nu volop mee bezig', laat de organisatie weten.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  9° / 4°
  60 %
 • Vrijdag
  8° / 2°
  10 %
 • Zaterdag
  10° / 4°
  40 %
Meer weer