Andere+motor+en+camera%27s+voor+zeefbandrooier
Nieuws
© dewulf

Andere motor en camera's voor zeefbandrooier

Dewulf heeft zijn R3060-zeefbandrooier voor onder andere aardappelen geüpdatet met een nieuwe motor en HD-camera's en monitoren.

Elke tweerijige R3060-zeefbandrooier van Dewulf heeft voortaan van een nieuwe Scania-motor met naar keuze een vermogen van 350 of 400 pk. Deze motor voldoet door AdBlue-techniek aan de Europese Stage V-emissie-eisen.

Aan de buitenkant van de driewielige rooier is de nieuwe motor te herkennen aan een extra grill rond het motorcompartiment. Dat geeft een betere koeling van de motor.


Rondom camera's

Dewulf rust de R3060 ook uit met nieuwe monitoren met hoge resolutie in de Claas-cabine en met camera's rondom de machine. De betere beeldkwaliteit en vlottere bediening moeten de chauffeur extra comfort geven.

De camera achterop de rooier en de camera bovenop de afvoerelevator van de bunker hebben breedhoeklenzen. Zowel bij het achteruit rijden als bij het afvullen van kippers en kisten is het zicht vanuit de cabine daardoor verbeterd. De chauffeur kan zo beter inschatten of een kist of kipper al goed afgevuld is.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  6° / 3°
  90 %
 • Donderdag
  5° / 2°
  40 %
 • Vrijdag
  6° / -1°
  40 %
Meer weer